Nov termin izobraževanja o negi tibetanskega terierja doma

Nega tibetanskega terierja predstavlja marsikateremu lastniku precejšen vsakodnevni izziv. Pripomočkov in kozmetike je na trgu ogromno, zato je lastnikom težko izbrati tiste, ki bodo najbolje ustrezali kosmatinčku, hkrati pa je izjemno pomembna tudi njihova pravilna uporaba. Z izobraževanjem vam želim predati vso do sedaj pridobljeno znanje o negi tibetančkov, po katerem bo nega doma, upam da, postala enostavnejša in manj stresna. Zaradi številnih pozitivnih odzivov lanskoletnih udeleženk, sem se odločila, da ponovno organiziram izobraževanje in s tem še drugim lastnikom tibetančkov prihranim kakšen vozel.

O izobraževanju

Izobraževanje bo potekalo v soboto, 16. 3. 2024, v Ljubljani (prostori Plesnega Mesta v 1. nadstropju Supernove Šiška), s pričetkom ob 9.00 uri. Razdeljeno bo na teoretičen in praktičen del ter bo trajalo predvidoma 4 ure (oziroma malo več, če se bomo spontano zaklepetali). V okviru teoretičnega dela boste izvedeli osnovne informacije o tipih dlake tibetanskih terierjev, kaj vse zajema osnovna nega psov (čiščenje ušes, krajšanje krempljev, nega okoli oči) in kako lahko za le-to poskrbite že doma. Razložili bomo tudi pomembnost uporabe kvalitetne kozmetike, spoznali boste vse pripomočke, ki se lahko uporabljajo pri negi tibetanskih terierjev in v katerih primerih uporabit določen pripomoček. Predstavljeni bodo tudi primeri tibetanskih frizur s krajšo dlako. Sledil bo premor, v katerem bo poskrbljeno za okrepčilo. V drugem delu pa bomo vso teoretično znanje spremenili v prakso – na modelu vam bom pokazala nego tibetanskega terierja – osnovno nego, pravilne tehnike uporabe pripomočkov ter tehnike česanja in razčesavanja.  

V okviru izobraževanja bo tudi možnost nakupa vseh predstavljenih pripomočkov in kozmetike.

Prijava

Prijave zbiramo do zapolnitve mest preko obrazca: https://forms.gle/RqU6HRxCqpeJeeo69

Cena izobraževanja: 59 €

Dodatne informacije

Za vsa vprašanja in dodatne informacije sem vam na voljo preko elektronske pošte info@bestofall.si.

Share this post


Ne veste kateri pripomočki in kozmetika so najbolj primerni za nego vašega kosmatinčka? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč!

0
Vaša košarica je prazna