Izobraževanja

Domača nega vašega kosmatega prijatelja hodi z roko v roki z rednim obiskom pasjega salona. Naše poslanstvo je, poleg nege vaših ljubljenčkov v pasjem salonu, izobraziti lastnike psov o izbiri pravih pripomočkov in kozmetike, ter kako jih pravilno uporabiti pri vsakdanji negi.

V naši ponudbi najdete seminar za lastnike tibetanskih terierjev, ki ga organiziramo enkrat letno, ter semi-individualne in individualne delavnice, specifične glede na pasmo oziroma tip psa. Termini delavnic so po dogovoru in se izvajajo v našem salonu v Ljubljani. Na vseh delavnicah boste lahko preizkusili vse pripomočke, po končani delavnici pa boste dobili priročnik o osnovni negi psov (krajšanje krempljev, nega tačk, nega ušes, nega okoli oči), potrdilo o udeležbi in darilo.

Seminar: Nega tibetanskega terierja doma – izobraževanje za lastnike

Izobraževanje je namenjeno vsem bodočim in obstoječim lastnikom psov pasme tibetanski terier. Tibetančki imajo svojevrstno dlako, ki največkrat zahteva veliko pozornosti, zato je nujno potrebna njena redna in natančna nega. Izobraževanje sestavljata dva sklopa, ki obsegata teoretični del ter praktični prikaz nege. V okviru teoretičnega dela udeleženci izvejo osnovne informacije o tipih dlake tibetanskih terierjev in pristopih za domačo nego le-te, k čemur je zajeta še podrobna razlaga osnovne nege vse od čiščenja ušes, krajšanja krempljev, nege okoli oči … Tekom teoretičnega dela predstavimo pomembnost uporabe pravilnih pripomočkov in kvalitetne kozmetike pri negi tibetanskih terierjev. Po okrepčilu sledi praktični prikaz nege na modelu – prikaz osnovne nege, pravilne tehnike uporabe pripomočkov in tehnike česanja oziroma razčesavanja. Izobraževanje organiziramo enkrat letno in traja predvidoma 4 ure.

Če želite prvi izvedeti nov datum seminarja, nas kontaktirajte.

Semi-individualna delavnica za nego tibetanskih terierjev

Gre za nadaljevanje seminarja o negi tibetanskih terierjev za lastnike psov (pogoj za udeležbo na tej delavnici je torej opravljen seminar o negi tibetanskega terierja doma). Na 2-urni delavnici vam glede na vašega psa svetujemo uporabo najprimernejših pripomočkov in vas z njimi naučimo ter praktično usposobimo o pravilnih tehnikah nege ter česanja na vašem kosmatinčku. Maksimalno število udeležencev na delavnici je 3. Semi-individualne delavnice organiziramo večkrat letno.

Če želite prvi izvedeti nov datum semi-individualne delavnice, nas kontaktirajte.

Individualna delavnica o negi (s kopanjem)

Ne glede na pasmo psa, vam v okviru salona nudimo individualne delavnice na temo domače nege psa. Na delavnici bomo skupaj okopali vašega psa, ga skupaj posušili, opravili osnovno nego (toaleta krempljev, ušes) ter prikazali kako doma poskrbeti za nego vašega kosmatinčka (na primer: česanje, izčesavanje, trimanje). Delavnica traja predvidoma 4 ure.

Individualna delavnica o negi (osnovna nega + česanje/trimanje)

Delavnica o negi se izvede na podoben način kakor individualna delavnica o negi s kopanjem, le da tukaj ne vključimo kopanja kosmatinčka, zato je primerna za pse, ki imajo strah pred kopanjem ali fenanjem. Delavnica traja predvidoma 3 ure.

Ne veste kateri pripomočki in kozmetika so najbolj primerni za nego vašega kosmatinčka? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč!

0
Vaša košarica je prazna