Gumijasta krtača GogiPet

11,90 

Gumijasta krtača GogiPet je posebej oblikovana za nego psov s kratko dlako. Na koncu konic ima poseben X-prelom, ki odlično zadrži odmrlo dlako na krtači. Je odlična krtača za odstranjevanje odpadajoče dlake in umazanije pri kratkodlakih psih, hkrati pa med krtačenjem tudi masirate kožuh. Je odličen pripomoček tudi za vtiranje šampona med kopanjem. Dimenzije krtače: 13,3 cm x 9,3 cm x 1,5 cm.

Za učinkovito odstranjevanje odpadajoče dlake, najprej dlako z dlanjo privzdignite v nasprotni smeri rasti. Nato s kratkimi gibi krtačite z gumijasto krtačo v smeri rasti. Krtačite postopoma od vratu proti repu. Na koncu psa skrtačite še z dolgimi gibi v smeri rasti dlake, da bo dlaka na koncu priležena telesu. Pri uporabi krtače med kopanjem, psu s krožnimi gibi nežno masirajte kožuh.

SKU: 400022 Kategorije: , ,
Compare Compare

Opis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Gumijasta krtača GogiPet”

General Enquiries

There are no enquiries yet.